De DOK-Community is voor en door DOKkers (leden). In de DOK-Community wisselen DOKkers vraag en aanbod uit, delen kennis en inspiratie en stellen de vragen die hen bezighoudt. Zit je met een vraag op het gebied van ondernemen, financiën, starten of wil je een idee oppakken, maar je weet niet hoe? Stel dan hier je vraag! Klik in het menu op het onderdeel waar jij jouw vraag wilt stellen of aanbod wilt doen en vraag het aan de community.

Forum

Wat houd je bezig? Wat zijn onderwerpen waarover je met DOK'kers wil uitwisselen? Start een discussie en post waar jij mee bezig bent... of waar anderen jou bij kunnen helpen!

Marktplaats

Op de marktplaats voor DOK'kers kun je kopen, verkopen, vragen, lenen, aanbieden en van waarde zijn! Voor de wijk Overvecht, voor je eigen wijk of voor de stad. Voor welk product of welke dienst wil je aandacht? Wat heb je nodig? Voedseltuin Overvecht zoekt coördinator, voor meer informatie en profielschets zie DOK Nieuws

Inhoudelijk advies

Als DOK'ker ben je ook expert! Op welk vakgebied weet jij van de hoed en de rand? Welke expertise wil jij aanbieden in de DOK-Community? Wie weet waar het toe leidt...

Kennis delen

In de Community help je elkaar, dat spreekt vanzelf. Door te delen wordt wat we samen hebben en maken mèèr! Waar heb jij verstand van? Waar kunnen DOK'kers je voor wakker maken?