Home Forums Marktplaats Gastheer/-vrouw bij DOK030

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Janneke van Nunen 3 jaren, 11 maanden geleden.

 • Auteur
  Berichten
 • #349

  Wil je ook graag een bijdrage leveren aan het optimaal laten functioneren van de Community van DOK030? We zoeken nog vrijwilligers die regelmatig een dagdeel de rol van gastheer of gastvrouw willen invullen. Natuurlijk de perfecte manier om je netwerk uit te breiden en leuke contacten op te bouwen! In het kort hieronder het profiel.

  Gastvrouw/heer DOK030
  Alle taken die behoren bij het ontvangen en verzorgen van bezoekers en gasten op Pretoriadreef 88. Werkzaamheden bestaan onder andere uit het bemensen van de ontvangstbalie, opnemen van telefoon, serveren van koffie en thee, schoon en opgeruimd houden van de werkplekken en workshopruimte, het plannen van de bezetting van de spreekuren en werkplekken en het verstrekken van informatie over de diensten van DOK030. Hierbij zijn de noodzakelijke competenties en gedragskenmerken: representatief, communicatief, klantvriendelijk, ordelijk, servicegericht en zelfstandig.

  Wat een unieke kans! Geef je snel op via info@dok030.nl

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.