Word een erkende pizzabakker met ons scholingstraject! 🍕

Uit ons netwerk van ondernemers horen we steeds vaker dat het lastig is om gekwalificeerd personeel te vinden, vooral in de horeca. De vraag naar gespecialiseerd horecapersoneel blijft groeien, met name in de Italiaanse horeca, waar ervaren pizzabakkers zeer gewild zijn.
Onze oplossing?
In 2016 zijn we gestart met het ontwikkelen van een scholings- en toeleidingstraject tot pizzabakker. Met succes hebben we inmiddels meer dan 40 pizzabakkers opgeleid en geplaatst! Dit project is alweer het 5e traject dat we organiseren en blijft volop in de belangstelling staan.
Een erkende opleiding
De opleiding tot pizzabakker is inmiddels landelijk erkend door het SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). Dit betekent dat deelnemers na succesvolle afronding een erkend diploma ‘Pizzabakker’ ontvangen. Bovendien behalen zij ook het HACCP-certificaat, waarmee ze goed voorbereid de keuken in gaan.
Speciale aandacht voor statushouders en nieuwkomers
Sinds 3 februari bieden we een aangepast scholingstraject aan voor statushouders en nieuwkomers. Dit traject combineert:
- Theoretische en praktische lessen.
- Extra begeleiding in het leren van vaktermen.
- Een stage in de Italiaanse horeca voor praktijkervaring.
Het traject duurt 3 maanden, en we streven naar een baangarantie voor alle deelnemers.
Waarom kiezen voor dit traject?
- Leer alles over het vak van pizzabakker, van deeg maken tot authentieke technieken.
- Behaal een erkend diploma en hygiënecertificaat.
- Vergroot je kansen op een baan in de Italiaanse horeca.
- Combineer leren en werken met een stage in een Italiaanse keuken.
Benieuwd naar meer?
Wil je alles weten over dit unieke scholingstraject en onze media-aandacht? Bezoek italiaanshoreca.nl en bekijk ons filmpje over de opleiding tot pizzabakker. 🍕
Word een meester in de Italiaanse keuken en geef je carrière een smakelijke boost!