Bbz in de wijk (Overvecht)

BBZ Aanvragen Utrecht
 
Al een aantal jaar werkt dok 030 samen met Bureau zelfstandigen, van de gemeente Utrecht om mensen te helpen met het aanvragen van een Bbz in Utrecht.
 
Wij ondersteunen mensen met een uitkering bij het starten van een eigen bedrijf. Ook coachen wij gevestigde ondernemers en bieden wij hulp bij het ondernemen. Dit geeft de ondernemers meer inzicht in hun bedrijf en hoe zij deze kunnen behouden. Dit wordt mogelijk gemaakt vanuit de regeling Besluit bijstandsverlening zelfstandigen (Bbz).
 
Deze hulp en ondersteuning is speciaal opgezet voor bewoners met een uitkering en ondernemers uit Overvecht. In de afgelopen jaren hebben we honderden mensen op weg geholpen. Hiervan heeft het grootste gedeelte al een eigen bedrijf gestart. Wij hebben ze onder andere geholpen met het schrijven van een bedrijfsplan/businessplan, aanvragen van financiële middelen voor het financieren van hun bedrijf, alle vragen die ze hadden rondom het ondernemen en alle aanvragen die daarbij komen kijken. Kortom, wij helpen ondernemers goed op weg.
 
Als beginnende ondernemer is het soms lastig. Je weet niet waar je wilt beginnen. Vaak weet je ook niet hoe je moet beginnen. Hierbij kun je ons inschakelen. Wij hebben jarenlang ervaring bij het helpen van startende maar ook gevestigde ondernemers. De problemen waarbij je nu tegen aanloopt hebben wij al voor andere ondernemers opgelost.
 
Dus heb jij een goed plan voor een eigen bedrijf of heb je hulp nodig bij de exploitatie van je huidige bedrijf.
Neem gerust contact op of ga langs op het spreekuur!
 
Elke vrijdag van 09.00 – 11.00.
 
 
Adres: Pretoriadreef 88, 3564BX Utrecht