over ons

Zeg je DOK 030, dan zeg je dé plek voor ondernemers en mensen met de ambitie te ondernemen. Al ruim 5 jaar heeft DOK 030 zich bewezen in de wijk Overvecht. Dit doen we niet alleen door het aanbieden van GRATIS flex-werkplekken en het verhuren van vergader-/ trainingsruimte, maar vooral door projecten en initiatieven die voor impact zorgen.
 
 
DOK 030 is een coöperatie van en voor ondernemers. Wij ontwikkelen projecten en initiatieven voor mensen zodat ze weer de mogelijkheid hebben om te werken aan eigen toekomst en carrière. Dit kan door het volgen van een opleiding met baangarantie, het starten van een eigen bedrijf, het vinden van stage of het hulp krijgen bij het behoud van je bedrijf. Ook heeft DOK 030 oog voor wijkeconomie en het versterken van het beroepsonderwijs en het hoger onderwijs. Als partner van Samen voor Overvecht, dragen wij bij aan de ambities op de thema’s ondernemerschap, werkgelegenheid en onderwijs.
 
 
DOK 030 blijft projecten en initiatieven ontwikkelen. Dit doen we omdat er nog veel kansen zijn die benut kunnen worden. Heb jij een leuk idee of plan, zoek je samenwerking of hulp om dit verder te ontwikkelen? Klop dan aan bij DOK 030!